Tjitske Reidinga stopt met vloggen: “Het voelt eenzaam”

0

Op de fiets naar haar ouders krijgt Tjitske Reidinga de openbaring: ze is eigenlijk helemaal klaar met vloggen vanaf haar toilet. In haar laatste video voor Linda.nl laat ze weten dat ze het theater mist en dat vloggen voor haar toch niet werkt.

Een goede maand geleden begon Reidinga met haar wekelijkse toiletvlog. Aan huis gekluisterd door het coronavirus besloot ze haar fans in vlogs te vertellen over haar quarantaineleven. Dat doet ze op het rustigste plekje in haar huis: het toilet. Maar het toilet is haar ondertussen te benauwend geworden. De actrice, die nu eigenlijk in het theater zou staan in Dangerous Liaisons, mist bij het vloggen het contact met haar publiek.

Tjitske Reidinga mist het toneelspelen

In haar laatste vlog vertelt Reidinga dat het vloggen haar doet inzien dat ze het toneelspelen mist. Ze vertelt: “Want als je toneelspeelt, speel je, als het een beetje meezit, voor mensen. En met het publiek maak je eigenlijk z’n voorstelling, zo’n avond. En dat is natuurlijk met dat vloggen niet zo. Het is zo’n individuele gebeurtenis”. Daarom heeft ze besloten dat ze zelf iets gaat maken voor op het toneel. Ze gaat aan de slag met een eigen kleine productie waarbij het publiek prima anderhalve meter uit elkaar kan zitten. Toneel dat ze zelf thuis gaat maken, met misschien wat hulp van haar vaste verkering.

Reidinga bedankt haar fans

Aan het eind van de vlog bedankt Tjitske Reidinga haar fans die elke week haar vlog hebben gevolgd. Ze hoopt dat iedereen die haar vlog heeft bekeken ook zin heeft om naar het theater te komen als ze klaar is met haar eigengemaakte toneelstuk. Ze heeft er al zin in om er “iets gezelligs en iets leuk van te maken”.

Share.