OG3NE pakt uit met een indrukwekkende Disney-medley

0

Elke week zingt OG3NE de sterren van de hemel vanuit thuisisolatie. En deze week is daarop geen uitzondering. Vandaag: een Disney-medley mét band.

De zussen van OG3NE vertellen aan Shownieuws dat ze “ontzettende Disney-fanaten” zijn. Zoals velen zijn ze opgegroeid met de films en de ontroerende en grappige liedjes. Ook kregen ze van veel fans de aanvraag voor een Disney-medley. Aan deze oproep hebben ze gehoor gegeven en vandaag horen we het eindresultaat via de Instagram van OG3NE.

De Disney-medley van OG3NE

Voor het thuisisolatienummer van deze week pakt OG3NE groots uit. Eerder zagen we al verschillende muzikanten die de dames begeleidden op piano en gitaar. Voor de Disney-medley hebben de zussen ook een aantal blazers uitgenodigd. Dit maakt van de herkenbare liedjes een indrukwekkend spektakelstuk. In de Disney-medley hoor je iconische nummers uit Pinocchio, The Lion King en Frozen.

Elke week een thuisisolatienummer van OG3NE

OG3NE brengt elke week een nieuw nummer uit vanuit huis. De afgelopen weken maakten ze al de blits met onder andere Kinda Wanna, Bohemian Rhapsody, een Simon & Garfunkel-medley, een Bee Gees-medley en Jolene. Hun versie van Bohemian Rhapsody werd zelfs opgepikt door niemand minder dan Queen zelf.

View this post on Instagram

🇳🇱 Als grote fans van Disney konden we niet wachten om een muzikaal uitstapje te maken & deze video te posten als antwoord op jullie vele “Disney-song” aanvragen. We groeiden op luisterend naar hun muziek en nog steeds kunnen we genieten van hun recentere films en bijpassende, magische songs. Laat ons weten in de reacties of deze medley jou betoverd heeft! xoxo OG3NE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🇬🇧 As massive Disney fans we couldn't wait to post this reply to your many "Disney-song"-requests. We grew up listening to their songs and still get swept off our feet by their more recent movies and matching musical magic. Let us know in the comments if this medley enchanted you! xoxo OG3NE BIG THANKS TO our amazing band-members: – Piano: Bas Uijtdewilligen – Bass: Nick Kamphuis – Trombone: Jos van den Heuvel – Trumpet: David Mast – Saxophone: David Wilschut – Guitar: Maarten Ouweneel – Drums: Willem Smid

A post shared by OG3NE (@og3ne) on

Share.