Kijktip: De Ramadan Conference

0

Vanavond begint de ramadan. Voor veel moslims is dit een maand waarin ze overdag vasten en extra aandacht schenken aan verdraagzaamheid, samenhorigheid en naastenliefde. Maar waar loop je nu tegenaan tijdens zo’n maand van vasten? Dat is precies het onderwerp van De Ramadan Conference. Begin de maand dus goed met deze hilarische show.

Vorig jaar stonden Najib Amhali, Anuar en Rayen Panday voor het eerste in het theater met De Ramadan Conference. Ze vertelden over hun eigen ervaringen in deze maand van bezinning aan de hand van persoonlijke verhalen, snelle improvisaties, liedjes en hilarische sketches en typetjes. Grappig maar serieus, want ze plaatsten de ramadan ook in de huidige maatschappij en bespraken de boodschap van naastenliefde.

De Ramadan Conference 2020

De Ramadan Conference 2019 was een groot succes en dus maakten de mannen voor 2020 een nieuwe show. Dit keer neemt Roué Verveer het stokje over van Rayen Panday. De tour begon in februari en zou doorlopen tot in april. Door het coronavirus is dit helaas niet gebeurd.

De Ramadan Conference 2019 terugkijken

Heb je De Ramadan Conference van dit jaar gemist. Of zoek je gewoon een leuke manier om de ramadan in te luiden? Kijk dan De Ramadan Conference van 2019 gratis terug op NPO Start. Je ziet hoe de drie hongerige mannen niet hun buik, maar de laatste anderhalf uur tot het Suikerfeest vullen.

Share.